El misteri de la cervesa es podria resumir en aquesta ampolla etiquetada amb un conill que en comptes d´amagar-se fugir de l´humana presència se´l veu disfrutant d´una fantàstica copa d´un preuat beuratge.
Segurament, vosaltres amables lectors us preguntareu si parlaré de la cervesa , el tast ,les carecterístiques de la cervesa, el tipus de lúpul, de malta , amargor, origen de l´aigua. Doncs no, si voleu això ja ho trobareu a la xarxa i explicat per altrtes persones més expertes.
El misteri de la cervesa, de la bona cervesa, jo el podria resumir en Bos Keun. Ja fa anys , entrant a la Maison Belge, gran tenda de cervesa belga que em sembla que ha decaigut, anant a la recerca de les cerveses habituals i a la descoberta d´alguna desconeguda, se m va aparèixer una ampolla standard, amb el simpàtic dibuixet. Era els vols de Setmana Santa i havia arribat una cervesa especial de Pascua, d´aquí el conill( prou xocolata dolenta, més cervesa de qualitat!). Com que l´origen de la cervesa era fiable , De Dolle, en vaig comprar tres. El dissabte a la nit, seguint el ritual, amb la copa adequada, preparant el nas, l´obridor, clac, fantàstica......
Aquesta cervesa ha aperegut i desaparegut, just aquest any la vaig tornar a trobar a la Vinacoteca de Sant Andreu, la cervesa continua sent misteriosa , cada any diferent, amb el conill que et somriu amb complicitat.
La millor web de crítica de cervesa al meu parer, Beer Advocate, la deixa de meravella. Aquí també hi trobareu tota la informació tècnica que si voleu us cal.
El misteri està en descobrir , difrutar, a no esperar , a la troballa, en la diferència, no triat i ser triat sense explicació, el misteri potser el podem trobar en la mirada del conill o en el fons de la copa un cop buidada.
Salut
dijous, 25 de juliol del 2013
BOS KEUN
Publicat per
lluc maduell
a
7:22
Envia per correu electrònic
BlogThis!
Comparteix a X
Comparteix a Facebook


Etiquetes de comentaris:
cervesa
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada